Sense categoria

Algunes històries darrere de marques de motxilles (part I)

Historia mochilas Airpaq

Coneix les històries de com es van crear algunes marques de motxilles com Ribags, Roka i Airpaq. Darrere d'aquestes marques s'hi amaguen uns motius d'inspiració molt curiosos. Saps com va sorgir la idea de crear cadascuna?

Ribags

El fill d?un fabricant de sofàs a València es va fixar en un fet molt curiós: un dels treballadors portava una motxilla feta amb les sobres del material de tapisseria. Aquell detall es va convertir en l'embrió de Ribags i les motxilles artesanals fetes sota aquest procediment es van començar a comercialitzar.

Historia marca Ribags

Roka London

Quan els creadors de Roka (RO+KA= Emma ROsenberg i Brett KAtz) es van conèixer va ser amor a primera vista però ella vivia a Anglaterra i ell a l'estranger, així que Brett es va acabar mudant a Londres per amor. Ell es va adonar del clima voluble d'Anglaterra i va decidir crear motxilles impermeables. La seva dona li donava opinió i porta les relacions personals i el màrqueting. Actualment es ven internacionalment. Roka és un exemple clar de la unió entre la modernitat i la funcionalitat.

Historia mochilas Roka

Airpaq

Els fundadors d'Airpaq, Adrian i Michel es van conèixer el setembre del 2015, quan es van mudar al mateix apartament per començar el programa de Mestratge a l'Emprenedoria Estratègica. Van fer bones molles i es van unir per fer els treballs grupals. Al primer curs per a una tasca en concret van visitar el dipòsit de ferralla perquè volien crear alguna cosa amb deixalles, llavors van ensopegar amb un coixí de seguretat i cinturons de seguretat. Així es va crear la base de la seva idea: motxilles súper resistents fetes amb coixins de seguretat i cinturons.

Historia mochilas Airpaq

Vols conèixer més històries sobre les marques de les nostres motxilles i bosses? En properes entrades t'anirem explicant més detalls. Si per ara, necessites equipar-te amb una de les nostres bosses o motxilles, no et perdis la nostra botiga online o vine a visitar-nos a les nostres botigues físiques.