Sense categoria

Els aparadors de Catbag que més agraden (part I)

Com molts de vosaltres sabreu, ens encanta conèixer la vostra opinió a través de les xarxes socials. Per això fa temps, vam començar a publicar fotos dels aparadors de Catbag i preguntar-vos quin us agradava més. El vostre feedback va ser més gran del que ens esperàvem, que guai! Així que, què menys que donar-vos una breu explicació de cadascun?

#Coloryourworld de Eastpak

Aquest aparador mostra la col·lecció Color your World de Primavera/Estiu 2017 d'Eastpak. Conté articles de colors brillants i estampats vibrants. Eastpak recomanava aquesta col·lecció als viatgers regulars que desitgessin afegir un color distintiu a la seva maleta o motxilla.

Aparador Catbag

 #HouseOfHackney de Eastpak

Eastpak va col·laborar amb un dels fabricants de teles i estampats més famosos del món, House Of Hackney, per fer dissenys clàssics progressius i contemporanis utilitzant les teles estampades icòniques de la marca.

Una cabanya de cordes de Fjällräven

Åke Nordin va crear la marca Fjällräven quan va confeccionar la seva pròpia motxilla per fer una ruta amb un amic per la muntanya, ja que considerava que al mercat no es venia la ideal per a aquest tipus de situacions. Per això, vam decidir fer aquest aparadro a Catbag, ja que les Fjällräven es van crear per viure diferents aventures, com ara anar a escalar per la muntanya ja que són lleugeres, espaioses i adaptades a l'anatomia humana.

#madebywheels de Babau

Les bosses de Babau es creen amb matèria una prima molt inusual, entre d'altres, utilitza material d'automoció i un sistema de llums LED per il·luminar l'interior del producte. Per això crear aquest aparador amb rodes i iluminació ens va semblar genial per representar la marca. 

Buy a bag Win a Bike de Hedgren

Recentment hem incorporat un aparador amb el sorteig de la marca Hedgren. La marca s'identifica per ser sostenible i fer motxilles per viatjar a diari, per això em col·laborat per fer un sorteig i ensenyar-vos els nous productes COMMUTE, podent guanyar una biciclet feta de fusta a mà.

Aparador Catbag

Aquests només són alguns de tots aparadors que em lluit a Catbag, continuarem ensenyant-vos més a pròximes entrades. Què us semblaria que tornéssim a fer un rànquing per xarxes socials? Estaria bé oi? Podeu visitar-los a l'Avinguda Gaudí o al Carrer Cartagena de Barcelona o la nostra botiga online.