Sense categoria

Babau: bosses de qualitat, sostenibles i innovadores.

Si tinguéssim d'ajuntar en una sola paraula el significat de qualitat, sostenibilitat i innovació utilitzaríem el terme: bosses Babau. Aquests són només alguns dels fantàstics models i colors de la marca.

Fundada el 2009 per Dani i Lluis: dos amics que veien perillar el seu futur com a tècnics i van apostar per un nou i desconegut sector per a ells: el tèxtil. I no de manera tan simple: es van trobar amb les smart textiles (teixits intel·ligents) i pensant en diferents formes d'innovar van decidir introduir la tecnologia en els seus projectes.

Aprenent de manera autodidacta tot el necessari per tirar endavant (costura, patronatge, disseny tèxtil, disseny gràfic, programació web i una infinitat de disciplines que encara segueixen aprenent dia a dia), aquests dos amics van aconseguir arribar al que veiem avui dia: bosses de mà creades a partir de materials reciclats com el cautxú dels pneumàtics, la lona de pvc dels camions o cinturons de seguretat de fàbrica.

Babau fabrica bosses de mà en diferents colors i materials combinats, entre els quals de vegades ens pot resultar difícil triar. Un dels seus famosos models és la bossa convertible SOUL, fabricada amb cinturons i que mostrem a continuació.

Sabent l'origen dels materials utilitzats a Babau, així com el seu desgast i tot l'esforç dedicat a la producció de cada article, es pot dir que cada bossa, bandolera, funda de mòbil/tauleta o cartera es converteix en una peça única. Això és el que diferencia aquesta marca de qualsevol altra que fabriqui els seus productes en cadenes de producció en sèrie.

Però no tot s'acaba aquí. Si ja resulta original trobar bossa que estigui fabricada amb cinturons de seguretat, imagina't si tingués llum al seu interior… Sí, només prement un botonet a l'interior de cada bossa Babau, s'encendran dos petits llums LED que il·luminaran tot l'interior de la bossa , convertint minuts de cerca en segons. No és genial?

Els dissenys de Babau són molt frescos i minimalistes. El concepte de bossa urbana els encaixa molt bé ja que tots els seus models són molt funcionals.

A Catbag estem molt orgullosos de conèixer aquesta original marca i poder distribuir les seves bosses a les nostres botigues a Barcelona i botiga online.

Related Posts