Sense categoria

Com portar posada la motxilla amb comoditat

Como llevar puesta la mochila

En aquest post t'expliquem com has de portar posada la motxilla per evitar problemes d'espatlles, anar més còmode i aprofitar al màxim la capacitat. Estalvia't dolors d'esquena seguint aquests consells!

Como portar posada la motxilla regulant les corretges

És recomanable portar la motxilla a la zona alta o mitjana de l'esquena amb les corretges alineades.

Si voleu evitar problemes d'esquena mai porteu la motxilla a la zona baixa de l'esquena o lumbar ja que el pes es carregarà cap a aquesta zona inclinant-te cap enrere.

La base de la motxilla ha d'estar ubicada a 5 cm per sota de la cintura. Si la motxilla treu una corretja, utilitzeu-la per assegurar que el pes va enganxat a l'esquena.

 

Como llevar puesta la mochila

És important portar posades les dues nanses de la motxilla. A més, has d'assegurar-te que les corretges estiguin ben regulades perquè el pes es reparteixi igual sobre les dues espatlles.

Como llevar puesta la mochila adaptando el peso

Els objectes més pesats i voluminosos, com els llibres o tauletes, els has de posar verticalment a la part més propera a l'esquena. A més de ser convenient per evitar dolors d'esquena a llarg termini, la correcta distribució dels objectes de la teva motxilla també et resultarà molt més còmoda per trobar-ho tot amb més facilitat.

Usar motxilles incorrectament pot causar lesions a músculs i articulacions i pot provocar forts danys a l'esquena, coll i mal d'espatlles, així com problemes posturals. Sobretot és comú a primerenca edat quan els nens no són conscients de les postures i del pes irregular que adopten per a l'esquena.

A Catbag podreu trobar motxilles molt còmodes que s'adapten a l'anatomia humana i que poden prevenir problemes d'esquena si les portes posades adequadament. Si vols endur-te una o necessites més informació sobre aquest tema visita la nostra botiga online o vine a preguntar a les nostres botigues sense compromís.

 

Related Posts