Sense categoria

10 consells per viatjar segur aquestes vacances

Viajar seguro y bien equipad

Per gaudir dels teus viatges és important saber com moure't de forma segura i econòmica, on menjar, quines activitats no et pots perdre, quines pràctiques poden resultar perilloses i com integrar-te i conèixer millor la cultura de la ciutat. En aquest post trobaràs diversos consells per viatjar segur i gaudir del viatge que et mereixes aquestes vacances sigui quina sigui la teva destinació.

Consells per viatjar de forma més segura:

  1. Abans de viatjar tingues en compte la documentació necessària per entrar al país i tingues-la preparada.
  2. Utilitza un cadenat TSA, el podran obrir les autoritats de tot el món.
  3. Porta a bord tot allò que no pots perdre, com ara l'ordinador, la càmera o les ulleres.
  4. Guarda els teus diners a diferents llocs, així si et roben no et quedaràs sense res.
  5. Utilitza preferentment targeta o pots registrar-te a Paypal per demanar diners als teus amics o familiars des de qualsevol lloc del món i rebre'ls al moment.
  6. Si viatges a ciutats perilloses, et recomanem desplaçar-te amb transport públic, però si agafes un taxi, que sigui a la porta d'algun hotel i trucant davant del taxista a un conegut teu per donar-li el número de la matrícula i la direcció de destinació.
  7. Si et quedes a la UE, activa el roaming. En cas que surtis, quan tinguis wifi gratis fes les trucades on-line mitjançant apps com Whatsapp, FaceTime o Skype.
  8. Guarda els diners que deixis a l'habitació de l'hotel dins de la caixa forta. L'hora més perillosa per deixar-ho a la vista és quan estan netejant les habitacions, ja que les portes solen quedar obertes
  9. Per evitar les picades de mosquits posa't protector, sobretot si estàs a prop de llocs on hi ha aigua al clarejar o al vespre.
  10. Porta els medicaments que necessitis des del teu país, si és possible, acompanyats de les receptes mèdiques per evitar problemes.

Equipat bé i gaudeix de l'experéncia

És important seguir aquests consells per viatjar segur, però no t'obsessionis! Planifica el teu viatge amb anterioritat, mantingues les teves pertinences fora de perill i gaudeix del teu destí!

Com diem l'equipatge és una part fonamental per viatjar de manera més segura. Abans de viatjar assegura't de comptar amb maletes segures amb cadenats, motxilles practiques i confortables i altres accessoris com a bitlleteres que et permetin més comoditat per als teus documents. Descobreix la nostra selecció d'equipatge a la nostra botiga en línia.

Si estàs pensant en viatjar i necessites una maleta, bossa, motxilla o ronyonera nova, vols provar-te-la o bé vols saber més informació relacionada amb viatges estarem encantats d'aconsellar-te a les nostres Bag Store de Catbag!

Viajar seguro y bien equipad

Related Posts